Menu Sluiten

Royal FloraHolland zoekt super commerciële Teammanager Internationaal Sales & Account Management

Voor Royal FloraHolland zijn we op zoek naar een Teammanager Internationaal Sales & Account Management

Zit inspirerend leiderschap in jouw DNA en weet jij je team uit te dagen zodat deze tot grote hoogte reikt en zich grensverleggend ontwikkelt? Ben je daarnaast de commerçant die beleid vertaalt naar actie en, in teamverband, sales doelstellingen behaalt en overtreft? Dan kijken we reikhalzend uit naar jouw sollicitatie.

Over de opdrachtgever

Het is de ambitie van Royal FloraHolland  zich te ontwikkelen tot dé internationale marktplaats voor sierteelt producten. Zij investeren in de fysieke en digitale marktplaats, logistieke- en financiële dienstenpakket om de primaire en overige klanten maximaal van dienst te kunnen zijn. Daarnaast zetten zij in op ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid zodat zij samen in staat zijn elke dag een stap extra te zetten, de meerwaarde voor de klant te bewijzen en de ambitie waar te maken.

Commercie

Voortdurend en daadkrachtig inspelend op klantbehoeften en met een scherp oog voor continu veranderende marktomstandigheden is de afdeling Commercie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van relevante en winstgevende waardeproposities en innovatieve diensten en zet deze succesvol in de markt. Hiermee vervult het een absolute sleutelpositie in het behoud en uitbouw van de Royal Flora Holland als dé dominante fysieke- en digitale marktplaats in de nationale en internationale sector.

Functieomschrijving

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het formuleren en realiseren van beleid zodat door inspirerend leiderschap en met betrokken en bevlogen medewerkers de strategische en tactische doelstellingen van de opdrachtgever worden behaald. Om dit te realiseren bezoek je regelmatig onze internationale markt- en productiegebieden.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Leidinggeven en coachen van commerciële medewerkers, bouwend aan betrokken teams;
 • Het laten verkopen van en regie houden op activatie van totale dienstverlening bij Internationale (Key) Accounts;
 • Geeft vorm aan strategische personeelsplanning en verbetert prestaties;
 • Neemt tijdig beslissingen in een sterk veranderende omgeving en overweegt daarbij de zakelijke korte termijn impact;
 • Overbrugt tegenstellingen en culturen door meningen en bedoelingen te verbinden;
 • Is verantwoordelijk voor- en stuurt op exploitatieresultaat en realisatie van de middellange termijn doelstellingen;
 • Opereert vanuit gezamenlijke belangen en doelen;
 • Schept randvoorwaarden en geeft deze vorm in samenwerking met andere domeinen;
 • Vertegenwoordigt de opdrachtgever naar directe stakeholders.

 Jouw profiel

Je beschikt over kennis van- en ontwikkeling binnen de relevante keten, diensten, processen en in- en externe klanten. Daarnaast beschik je over managementervaring en opereer je op strategisch niveau. Het onderhouden en bezoeken van contacten in een internationale omgeving zijn jou op het lijf geschreven. Tot slot ben je ervaren met het formuleren van beleid naar concrete acties voor jouw team.

Functie-eisen

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en onderstaande competenties.

Competenties

 • Samenwerken
 • Drive
 • Resultaatgerichtheid
 • Motiveren
 • Draagvlak creëren
 • Strategisch inzicht
 • Learning agility & self awareness
 • Ondernemerschap

Wat stelt de opdrachtgever hier tegenover?

 • Salaris van €5172,44 tot €7388,- afhankelijk van kennis en ervaring
 • Bij deze functie zit een leaseauto en keuzebudget
 • Vakantiegeld 8.33%
 • Laptop en Telefoon van de opdrachtgever.
 • Voordelige Pensioenopbouw

 

Contact:

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Sven Fremeijer, Recruiter & Headhunter bij Marketing-on-demand.nl

Weet je genoeg en wil je in aanmerking komen voor deze positie, dan kijken we reikhalzend uit naar je sollicitatie ter attentie van Sven Fremeijer- svenfremeijer@gmail.com– van Marketing-on-demand.nl Wij ontvangen graag je cv en motivatie voor deze positie. Een match is voor jou net zo belangrijk als voor de opdrachtgever. Daarom kan een assessment of het presenteren van een business-case onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.